Home » Boeken: Lezen over Italië » Italiaanse ex-advocate Capobianchi schrijft intrigerende thriller
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Italiaanse ex-advocate Capobianchi schrijft intrigerende thriller

Zoals we vanochtend beloofden, alvast een voorproefje van een van de Italiaanse boeken die komend voorjaar verschijnen en waar we zeer naar uitkijken: De uitvoering van de Italiaanse ex-advocate Angela Capobianchi.

Over De uitvoering
Als vlak bij de villa van pianistes Luisa Baratti en haar dochter Cora het lichaam van een van Luisa’s leerlingen wordt gevonden met een grote snee op haar voorhoofd, gaat de politie ervan uit dat het om een gruwelijke, maar opzichzelfstaande moord gaat. Maar dan volgen er meer slachtoffers die allemaal twee dingen gemeen hebben: ze volgden pianoles bij Luisa en ze hebben verwondingen op hun voorhoofd die lijken op een soort symbolen. Er is duidelijk een seriemoordenaar aan het werk die een boodschap achterlaat. Maar wat willen de tekens zeggen?

Commissaris Riccardo Conti leidt het politieonderzoek. Hij bijt zich vast in de zaak, die steeds complexer begint te worden. Net als zijn privéleven. Hij ligt in scheiding en moet de grootste moeite doen om werk en privé te scheiden, maar dat lukt niet altijd − met alle gevolgen van dien… Als hij zijn zoon Matteo naar een pianoles van mevrouw Baratti stuurt om zelf de villa nader te inspecteren, neemt hij het grootste risico van zijn leven als blijkt dat de moordenaar daar ook is…

Voorproefje
Via deze link kun je de eerste 10 pagina’s van deze thriller alvast lezen. Hoe het verder gaat lees je in

De uitvoering
Angela Capobianchi
vertaald door Saskia Peterzon-Kotte
ISBN 9789400501249
€ 19,95
A.W. Bruna Uitgevers

Bestel De uitvoering via deze link bij bol.com

 

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Een reactie

  1. Dit boek schaf ik mij zeker aan. Het komt net op mijn verjaardag uit dus zet ik het meteen op mijn verlanglijstje. Ik ben verzot op misdaadromans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *