Home » Boeken: Lezen over Italië » Inferno – Dan Brown
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Inferno – Dan Brown

Vorige week viel er een bijzonder spannende uitnodiging in onze brievenbus:

uitnodiging-Inferno-Brown

De in zwart vloeipapier ingepakte sleutel bevatte de exclusieve uitnodiging voor een wel heel bijzondere boekpresentatie op 14 mei. Op die dag is namelijk de wereldwijde release van het langverwachte nieuwe boek van Dan Brown, Inferno geheten. Professor Robert Langdon, die we kennen uit De Da Vinci Code en Het Bernini Mysterie, daalt af in het Inferno van Dante.

Inferno-Dan-Brown

Zodra je in een thriller van Dan Brown begint, betreed je, vanaf de eerste bladzijde, een wereld waarin fascinerende geschiedenis, kunst, symbolen en puzzels worden vermengd worden met een razend spannend verhaal. Dát is de unieke gave van Dan Brown. In Inferno neemt professor Robert Langdon je opnieuw mee op avontuur, als hij terugkeert naar Europa en betrokken raakt bij een mondiaal mysterie, verbonden met de werkelijk hypnotiserende details uit Dantes meesterwerk.

‘Hoewel ik al tijdens mijn studie Dantes Inferno heb gelezen, heb ik pas onlangs, toen ik onderzoek deed in Florence, echte waardering gekregen voor de invloed van Dantes werk op de moderne tijd,’ verklaart Brown. ‘Ik verheug me erop in mijn nieuwe boek de lezers mee te nemen op een reis naar deze mysterieuze wereld, een landschap vol codes, symbolen en geheime doorgangen.

Nieuwsgierig? Lees dan hier alvast de proloog en het eerste hoofdstuk van Inferno of bestel via bol.com een exemplaar van Inferno, zodat je verzekerd bent van een volledig reis naar Dantes hel. Zoals wij in onze recensie beschrijven, het is sowieso een aanrader voor Italiëliefhebbers!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *