Download gratis de Ciao tutti app

Ferrari Zoek&Vind – flitsende Ferrari’s in een supersnel zoekboek

Ask a child to draw a car, it will definitely be red.
Enzo Ferrari

Wie droomt er nu niet van zo’n knalrode bolide met het steigerende paard op de motorkap? De supersnelle auto’s worden gemaakt in Maranello, in de regio Emilia-Romagna, waar de fabrieken van Ferrari staan. Als een van de snelheidsduivels in een Ferrari een Formule 1-race op zijn naam weet te zetten, luiden alle kerkklokken van het dorp.

Het is helaas niet mogelijk de fabriek te bezoeken, maar een eindje verderop wijst een rechtopstaande Ferrari je de weg naar de Galleria Ferrari, waar oude en nieuwere Ferrari’s van alle kanten te bewonderen zijn.

Voor alle kleine Ferrari-fans die dromen van zo’n rode raceauto, is er nu ook een verzameling Ferrari’s in boekvorm, met Ferrari Zoek&Vind, een stijlvol uitgevoerd zoekboek. Elke spread is een ingenieus zoekspel vol optische illusies, verrijkt met flapjes waaronder nog veel meer te ontdekken valt.

Ferrari zoek & vind is het ultieme ontdekboek voor kleine (en stiekem ook voor grote) liefhebbers van (race)auto’s en alles wat daarbij komt kijken. En als je het voor het slapen gaan onder je kussen legt, zul je vast en zeker dromen van deze rode bolides.

Maar ook als je niets met auto’s hebt is dit – mede door de modieuze retro wallpaper-stijl – een fascinerend en spannend zoekspel.

Ferrari Zoek&Vind | Veronica Pozzi | vertaald door Marieke Hoogland | ISBN 9789025113582 | € 12,50 | uitgeverij Holland | bestel Ferrari Zoek&Vind via deze link bij bol.com

 

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *