Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ciao tutti Special #23 – Garda Slow & More

Het Gardameer heeft een speciaal plaatsje in het hart van heel wat Nederlanders en Vlamingen. Elk jaar brengen velen van hen hun vakantie door aan het grootste meer van Italië. Daarom hebben we onze nieuwe Special helemaal aan het Lago di Garda gewijd, met ruim 350 pagina’s vol verhalen, tips en kleurrijke foto’s. Onmisbaar voor wie vakantie viert aan het Gardameer!

Ciao-tutti-Special-23-Garda-Slow-MoreCiao-tutti-Special-23-Garda-Slow-More-25

De Vlaamse An Beirens woont al vijftien jaar in de glooiende, groene Colline Moreniche, ten zuiden van het meer. Ans hart slaat nog altijd sneller bij het zien van de betoverende panorama’s, het hemelsblauwe water, de kleurrijke plantengroei en de idyllische stadjes. Het ontdekken van minder bekende plekken is haar passie geworden, die ze ook graag met jou deelt. Maar dan wel op haar eigen manier, met als slogan Garda Slow & More.

An probeert drukte te vermijden en verkiest slow: lekker langzaam genieten. Het rustig aandoen, puur proeven, de natuur voelen, stilstaan bij wat je doet, alles wat il dolce far niente zo zalig maakt.

Ciao-tutti-Special-23-Garda-Slow-More-7 Ciao-tutti-Special-23-Garda-Slow-More-5 Ciao-tutti-Special-23-Garda-Slow-More-4Ciao-tutti-Special-23-Garda-Slow-More-17

Maar er is ook more. Er is zoveel meer te zien en te bezoeken in de nabije omgeving van het Gardameer dan de bekende steden en dorpen die direct aan het meer grenzen. Van karakteristieke borghi en prachtige kunststeden tot archeologische vindplaatsen en fascinerende musea. De bewuste, pure beleving van al dit moois zorgt voor een meerwaarde: zo wordt slow vanzelf more!

Ciao-tutti-Special-23-Garda-Slow-More-8 Ciao-tutti-Special-23-Garda-Slow-More-11 Ciao-tutti-Special-23-Garda-Slow-More-13Ciao-tutti-Special-23-Garda-Slow-More-15 Ciao-tutti-Special-23-Garda-Slow-More-14

An heeft ons al die mooie slow & more-plekjes rondom het Gardameer laten zien. Natuurlijk houden we die niet voor onszelf, maar delen we die graag met jou. Wat denk je van een bezoek aan een van de borghi più belli d’Italia of van heerlijk relaxen op een strandje, in een park of in de thermen…

Of ga je liever in stilte mediteren bij un luogo di silenzio? Wil je aroma’s opsnuiven, proeven van streekgerechten, een sagra, dorpsfeest, bijwonen of wegdromen bij het uitzicht tijdens een etentje? Slow shoppen op een boerenmarkt of de streek verkennen met een oldtimer kan ook!

Ciao-tutti-Special-23-Garda-Slow-More-16 Ciao-tutti-Special-23-Garda-Slow-More-22 Ciao-tutti-Special-23-Garda-Slow-More-21 Ciao-tutti-Special-23-Garda-Slow-More-20

Alle tips lees je in de Special Garda Slow & More:

Ciao-tutti-Special-23-Garda-Slow-More

Bestel Ciao tutti Special #23 Garda Slow & More voor € 5,95

Geniet van het Gardameer!
An, Saskia, Willemijn, Sophie & Hans

P.S. De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten, je pc, je laptop of tablet, van alle moois in je nieuwe Special genieten.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *